Restoranlar İçin Yemek Sipariş Sitesi

Restoranlar İçin Yemek Sipariş Sitesi

Restoranlar İçin Yemek Sipariş Sitesi

RESTORAN KAYDI İÇİN: www.yemeksiparisi.com.tr/merchantsignup


Restoran sahipleri: Ücretsiz hesap oluşturabilir,kendi menülerini siteye ekleyebilir,online rezervasyon hizmeti sunabilir.Hem ios hemde android restoran uygulamaları ile,tüm işlemleri mobil cihazlardan yapabilir.Siparişleri online alabilir ve kuryeye aktarabilir ayrıca kuryeyi harita üzerinden takip edebilir.

Kurye: Kuryeler,özel mobil kurye uygulaması ile,gelen siparişleri anında mobil cihazlar'dan takip edebilir,konum belirleyebilir,verilen siparişleri onaylayabilir ve teslim edilecek yerin mesafesini anında harita üzerinden görebilir.

Müşteriler:Mobil uygulama ile online sipariş verebilir,kapıda ödeme yapabilir.
Kısacası yenilikci ve modern yemek sipariş siteniz.İster restoran sahibi olun,ister müşteri,burada herkese hitap edecek bir şeyler var.

yemeksiparisin.com sizlere harkulade üç uygulama sunuyor,müşteri uygulaması,restoran uygulaması ve kurye uygulaması.Bu üç uygulama birbiri ile iletişim halindedir.
Müşteri,müşteri uygulaması ile siparişi verir.Restoran,restoran uygulaması ile haberdar edilir ve sipariş için kurye bildileri sisteme girilir,kurye sahibi,kurye uygulaması ile tüm bilgileri alır ve son olarak kurye siparişi teslim eder ve tüm bu olup biten işlemleri hem müşteri,hem restoran uygulamalarından anlık görüntülenir.