Türkiye’nin en iyi tatlıcıları ve pastacıları bir arada…

Türkiye’nin en iyi tatlıcıları ve pastacıları bir arada…

Türkiye’nin en iyi tatlıcıları ve pastacıları bir arada…

İnternet’in yaşamımıza sağladığı onlarca kolaylık ve rahatlık nedeniyle ülkemizdeki internet kullanıcılarının sayısı da her geçen gün hızla artmaktadır. Son açıklanan verilere göre Türkiye’nin 78 milyon 741 bin 53 kişi olan nüfusunun yüzde 58’i yani 46 milyon 28 bin kişi her gün aktif olarak internet kullanmaktadır. Bu hızlı artışın en büyük nedeni ise internetin günlük yaşantımıza getirdiği birçok kolaylık ve rahatlıktır.

Türkiye’deki internet kullanıcılarının sayısı geçen yıllara oranla hızla artış gösterirken, web sitelerinin sayısı da en az kullanıcıların sayısı gibi gün geçtikçe hızla çoğalmaktadır. Çünkü kişilerin günlük yaşantılarındaki birçok gereksinimlerini karşılamak için ilk başvurdukları adres internet siteleridir.

Türkiye’de internet üzerinden alışveriş yapan kişilerin sayısı da aynı kullanıcı sayısı gibi hızla artış göstermektedir. En son alınan bilgilere göre internet kullanıcılarının yüzde 33.1 i internetten online alışveriş yapmaktadır. Kullanıcılar güvenilir ve bilindik internet sitelerinden her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak zamandan büyük ölçüde tasarruf etmektedir. Bu nedenle her geçen yıl, internetten online alışveriş yapanların sayısı hızla artacağı birçok uzman tarafından açıklanmıştır.

Bizde, internet kullanıcıları ve tatlıcılar için oluşturduğumuz ve Türkiye’nin tüm bölgelerinde bulunan tatlıcıları ve pastacıları bir araya getiren güvenilir bir platform ile sanal âlem de hızla büyüdük ve büyümeye de devam ediyoruz. Web sitemiz üzerinden talep edilen yüzlerce online tatlı siparişlerini, müşterilerimize hızla ulaştırdık ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlamayı başardık. Bu hizmet sonucu internet kullanıcılarının istediği gibi güvenilir ve kolay online sipariş imkânı sunan web sitemizin üye sayısı gün geçtikçe artış göstermektedir.

Türkiye’nin en iyi tatlıcılarını ve pastacılarını bir araya getirerek, online tatlı siparişini internet kullanıcıları için en kolay ve en güvenilir hale getirdik. Kısa süre içerisinde de Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan ve belirli kriterlere sahip tatlıcılar ile pastacıları ailemize dâhil ettik. Sizlerde müşteri kapasitenizi genişleterek satışlarınızı artırmak ve markanızın reklamını en iyi şekilde yapmak isterseniz ailemize dâhil olabilirsiniz.

Türkiye’de ilk online tatlı sipariş sitesi olan www.yemeksiparisi24.com hem tatlıcılarımıza hem de müşterilerimize çeşitli olanaklar, kampanyalar, indirimler ve avantajlar sunar. Bu nedenle de online tatlı siparişleri ve online pasta siparişleri için en sık tercih edilen web sitesi www.evetatlisiparisi.com dur.

Web sitemizin sağ üst kısmında bulunan Tatlıcı Üyeliği butonuna tıklayarak avantajlı paketlerimiz arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Sitemiz, tatlıcılarımızın çeşitli paketler ve bu paketler dâhilinde sunduğu çeşitli olanaklar ile kazançlarına kazanç katmasını sağlar.

Dilerseniz sitemizde Üyelik Deneme Hesabını 3 ay süre ile ücretsiz kullanabilir, sitemizin avantajlarından hiçbir bedel ödemeden faydalanabilirsiniz.  www.yemeksiparisi24.com web sitemiz, tatlıcılarımıza platformumuz üzerinden limitsiz satış imkânı ve platformumuzu limitsiz kullanma olanağı sunar. Dilerseniz cep telefonunuza mobil uygulamamızı indirerek, bulunduğunuz her yerden siparişlerinizi takip edebilirsiniz.

Sizde bir an önce hem tatlıcılarımızı hem de müşterilerimizi düşünerek oluşturduğumuz platforma üye olarak daha fazla kazanmaya başlayabilirsiniz. Üyelik işlemlerinizi sitemiz üzerinden en kolay şekilde gerçekleştirerek yâda bizimle iletişime geçerek aktif hale getirebilirsiniz.


Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol