Türkiye’nin İlk Online Tatlı Sipariş Sitesi

Türkiye’nin İlk Online Tatlı Sipariş Sitesi

Türkiye’nin İlk Online Tatlı Sipariş Sitesi

Türkiye de ilk online tatlı sipariş sitesi olan www.yemeksiparisi.com.tr en kaliteli markaların en leziz tatlı çeşitlerini online satışa sunmuştur. Türkiye’nin her bölgesine yöresel tatlıları, geleneksel tatlıları, şerbetli tatlıları, fırın tatlıları, süt tatlıları ve hamur tatlıları gibi tüm tatlı çeşitlerini en uygun fiyatlarla teslim ediyoruz. Damağınıza en uygun lezzeti seçmek için onlarca seçenek sunan sitemizden dilediğiniz markanın tatlı çeşidini seçerek online sipariş verebilirsiniz.

Tatlınızı istediğiniz gün ve istediğiniz saatte teslim etme, ücretsiz teslimat veya kapıda ödeme gibi çeşitli birçok avantajı müşterilerimizin hizmetine sunuyor ve her koşulda müşterilerimizin talep ve önerilerine sonsuz önem veriyoruz. Özel günlerinizde, bayramlarda, doğum günlerinde, kutlamalarda veya özel davetlerde en iyi lezzetleri kapınıza getirerek her ihtiyacınızda sorunsuz yanınızda olmaya özen gösteriyoruz.

Sitemizde yöresel tatlılar, geleneksel tatlılar, hamur tatlıları ve süt tatlılarının her çeşidi en güzel tariflerle, bol malzemelerle ve en iyi markaların güvencesi ile online satışa sunulmuştur.  Haftanın her günü ve günün her saati online sipariş verebileceğiniz www.yemeksiparisi24.com en kaliteli markalar ile çalışır ve istediğiniz tatlı çeşidini bir tıkla kapınıza gönderir.

Geleneksel Türk tatlılarının en lezizi ve en sevileni baklavadan, son zamanların en gözde tatlısı tiramisuya kadar birçok lezzet katkısız, doğal ve özel tarifler ile hazırlanır. En güzel şekilde paketlenerek müşterilerimizin belirttiği adrese belirttiği tarihte ve saatte teslim edilir.

Lokma, tulumba, kalburabastı, revani, kazandibi, ekmek kadayıfı, muhallebi, künefe, burma, aşure ve kadayıf gibi geleneksel tatlı çeşitlerini yada höşmerim, lokum, krokan, pestil ve fıstık ezmesi gibi yöresel tatlı çeşitlerini online sipariş verebilirsiniz. Geleneksel ve yöresel tatlı çeşitlerinin yanı sıra özel pastalar, klasik pastalar, meyveli tatlılar,  şuruplu tatlılar, çikolatalı lezzetler, kurabiyeler gibi birçok eşsiz lezzet de sitemizde online satışa sunulmuştur.

Sitemize kayıtlı tatlıcılarımızın verdiği hizmet hakkında bilgi sahibi olmak ve diğer müşterilerin görüşlerini öğrenmek için tatlıcılarımıza yapılan yorumları okuyabilir, bu yorumlar doğrultusunda sipariş verebilirsiniz. Siparişinizin teslimatından sonra isterseniz sizde aldığınız hizmeti veya ürünü değerlendirerek diğer müşterilerimize tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Dilerseniz kayıtlı tatlıcılarımıza sitemiz üzerinden en kolay şekilde rezervasyonda yapabilirsiniz

Türkiye de ilk online tatlı sipariş sitesi ve en iyi tatlı sipariş sitesi olmayı başaran www.yemeksiparisi.com.tr kısa süre içerisinde Türkiye’nin çeşitleri bölgelerine binlerce hizmet sunmuş ve müşteri memnuniyetini %100 sağlamayı başarmıştır. Türkiye çapında hizmet sunan onlarca tatlıcıyı bir tık kadar yakınınıza getiren sitemiz belirli kriterlere sahip tatlıcılar ile çalışarak, müşterilerinin damak zevkine hitap etmeye özen gösterir. Sizde sitemizde kayıtlı onlarca tatlı markası arasından dilediğinizi seçerek en kolay şekilde en lezzetli tatlıların online siparişini verip,  damağınızı tatlandırabilirsiniz. www.yemeksiparisi.com.tr ile iletişime geçerek talep ve önerilerinizi bizimle paylaşabilir yâda belirli kriterler doğrultusunda sizde tatlıcımız olabilirsiniz.


Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol