Restoran Ekle

yemeksiparisi.com.tr 'de restoran veya işletmenizin yer almasınız istiyorsanız,ücretsiz şekilde işletmenizi ekleyin!  yemeksiparisi.com.tr yemek satışlarında her hangi bir komisyon almaz,hizmetimiz yıllık abonelik şeklinde olup,işyeri sahiplerinin bütçelerine en uygun şekilde hareket etmektedir.

Neden yemeksiparisi.com.tr ?

Diğer yemek sipariş sitelerinin aksine,yemeksiparisi.com.tr kullanıcılarına en gelişmiş mobil uygulamaları sunmaktadır.İşletmeler için özel üretilmiş mobil uygulama sayesinde,işyeri sahipleri her gelen siparişi anında cep telefonlarından yada tabletlerinden görüntüleyebilir ve gelen siparişleri yine aynı uygulama sayesinde,kurye çalışanına bildirebilir.

Kurye Uygulaması

Bu uygulama,kuryelerinize özel olarak geliştirildi,uygulama sayesinde kuryeleriniz gelen yemek siparişlerini anında görüntüleyebilir,harita bilgilerine anında ulaşabilir,teslim edilen siparişleri,teslim edildi olarak onaylayabilir,müşterilerden dijital imza alabilir.Kısacası teknolojinin tüm ayrıntıları bu uygulamalarda mevcut.

Harita Üzerinden Kurye Takibi

Kuryelerinizi anlık olarak harita üzerinden takip etmeniz artık çok kolay,siz değerli işletme sahipleri için geliştirdiğimiz restoran yönetim uygulaması sayesinde,kuryelerinizi anlık olarak takip edin.Kim nerede,hangi sipariş başarılı şekilde teslim edildi!

İşletme Yönetim Paneli

https://www.yemeksiparisi.com.tr  adresi kullanarak kayıt bilgilerinizle sisteme giriş yapabilirsiniz,tablet veya bilgisayarınızı kullanarak,gelen siparişleri anında yönetebilir,müşterilerinize mesaj gönderebilir,günlük satış grafiklerinizi gözden geçirebilir ve gün sonu detaylarını pdf olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Kısacası yemeksiparisi.com.tr sizin için var,siz var oldukça biz de varız.

yemeksiparisi.com.tr

Your browser does not support the canvas element.