Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol - Restoran Kayıt

Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol - Restoran Kayıt

Restoran Kayıt - Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol

Bir restoran sahibisiniz ve işletmenizi online yemek sipariş sitelerine kayıt etmek istiyorsunuz. Bu durumda size önereceğimiz harika bir online sipariş platformu var.  yemeksiparisi.com.tr ile restoranınızın google aramalarında ön plana çıkmasını sağlayın, şirketinizin aramalarda daha çok etkileşim almasına katkıda bulunun. 

Restoran Nasıl Kaydedilir

Anasayfa'da üst menü'de bulunan işletme ekle, restoran kayıt butonuna tıklayın. Bu işlemin ardından önünüze iki seçenek çıkacaktır. Komisyon bazlı üyelik yada aylık - yıllık restoran kaydı seçeneği.

Restoran kaydı esnasında komisyon ile üyeliği seçerseniz, satışlarda site komisyonu uygulanır ve online ödeme alınabilir. Güncel komisyon oranlarını görüntülemek için buraya tıklayın.

Restoran kaydı için yıllık yada aylık abonelik modelini seçerseniz, siparişlerde her hangi bir komisyon alınmaz. Fakat bu modelde sadece kapıda ödeme alabilir ve bu ödeme opsiyonu sizin tarafınızdan sağlanır. Her hangi bir sipariş ödemesi yemeksiparisi.com.tr üzerinden geçmez ve komisyon alınmaz.

Restoran kaydının avantajları nelerdir

Restoranın google aramalarda kolay bulunuyor olmasını göz ardı etmeyin. İş yerinizin reklamını yaparken tek taraflı düşünmeyin. İşletmenizi ne kadar farklı kanala eklerseniz, o kadar etkileşim alma şansınız olur. Çok etkileşim daha çok müşteri anlamına gelir. Bunun için işletnenizi mümkün olduğunca kaliteli kanallara ekleyin ve sadece sabit platformlarla sınırlı kalmayıp, sosyal medya kanallarını kullanarak da çalışmanızı harmanlayın.


Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol