ONLİNE YEMEK SİPARİŞİ

ONLİNE YEMEK SİPARİŞİ

Yemek siparişi

Online yemek siparişi verebileceğiniz farklı mobil platformlar,bunların en gelişmişi yemeksiparisi.com.tr mobil uygulamaları.

Online yemek siparişi

online yemek siparişi verebilmeniz için mobil uygulamalardan yararlanabilirsiniz,kapıda ödeme seçeneği ile,sevdiğiniz yemek kapınızda.


Online yemek

Aradığınız online yemekler tek tıkla elinizin altında,tıklayın beğendiğiniz yemeğe anında ulaşın,online sipariş için yemeksiparisi.com.tr ziyaret edin.

Ev yemekleri sipariş

Site üzerinden artık ev yemekleri siparişi vermeniz de oldukça kolay,tek yapmanız gereken sevdiğiniz menüyü bulmanız,aynı zamanda harita üzerinden ev yemekleri yapan restoranları bulmanız mümkün.

Mobil ödeme ile yemek siparişi

Mobil ödeme yerine kapıda ödeme sistemini kullanan yemeksiparisi.com.tr müşterilerine 0 riskle hizmet sunmaktadır.Siparişinizi verin ve kapıda ödeyin,kimsenin başı ağırmasın.

 

internetten yemek siparişi

İnternet üzerinden yemek siparişi vermeniz oldukça kolay aynı zamanda mobil uygulamalarımızı da kullanarak online sipariş verebilirsiniz.

Yemek siparişi ver

Yemek siparişi vermek için,tek yapmanız gereken mobil uygulamamızı cep telefonu yada tabletinize indirmeniz.Verilen Siparişin ardından restoran sahibi akıllı cihazına sesli bildirim alır ve sipariş durumunu kabul edildi,beklemede,reddedildi diye onaylar.

 

En yakın yemek siparişi

Size en yakın restoranları harita üzerinden bulabilir ve yemek siparişinizi konumunuza göre verebilirsiniz.


24 saat açık yemek sipariş

yemeksiparisi.com.tr'nin bir diğer avantajı ise,işletmelerin çalışma saatlerini sistem üzerinde belirtmeleridir.Örneğin 7/24 çalışan bir restoran yönetim panelinden restoranın hangi saatlerde açık olduğunu seçebilir ve müşterilerini bu konuda bilgilendirebilir.

Online Yemek

Teknolojinin son noktaya geldiği bu günlerde canınız yemek mi çekti,lahmacun sipariş,hamburger sipariş,pizza siparişi,kebab siparişi vermek artık çok kolay,sizleri yemeksiparisi.com.tr ve onun mobil uygulamalarına bekliyoruz.

Hem işletmeler hemde kullanıcılar için tasarlanmış bu mobil uygulamaları halen denemediyseniz,denemenizde yarar olduğunu düşünüyoruz.Oldukca kollay kullanımı sayesinde sipariş vermek,sipariş almak,kurye takip etmek,müşterilerle iletişimde kalmak tek tıkla elinizin altında.Gelişmiş harita modülü,gelişmiş yönetim paneli ve mobil uygulamalarla sizde geleceğe ilk adımı atın.100% yerli yemek sipariş sitesi için,sizleri yemeksiparisi.com.tr adresine davet ediyoruz.
 


Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol