Restoran Pazarlama Teknikleri - Satış Arttırma

Restoran Pazarlama Teknikleri - Satış Arttırma

Restoran Online Pazarlama

yemeksiparisi.com.tr burada sözü fazla uzatmadan,online pazarda yer almanın olmasa olmazlarından olan yemek sipariş sitelerinin kesinlikle göz ardı edilmeyeceğini hatırlatmak istiyoruz.Sitenin sunduğu 3 farklı mobil uygulama,sipariş yönetim,kurye takip ve müşteri sipariş uygulaması işletmenizin gücüne güç katacaktır,sadece yapmanız gereken,biraz zaman ayırıp sistemin nasıl uyum içinde çalıştığını öğrenmek olacaktır.Ayrıca yemeksiparisi.com.tr bu alanda her türlü desteği vermektedir,onlara yazmanız yeterli olacaktır.

İş Modelinizin Alan Adı İle Uyumulu Olmalı

yemeksiparisi.com.tr google arama motorlarında üst sıralar hızlı bir şekilde çıkar,siz işletmenizi sisteme ekledikten bir kaç gün sonra,işletmenizi google'da görmeniz kaçınılmazdır.Günümüzde müşterilerin çok online yemek siparişi vermek istediklerinde,genelde kullandıkları terim ''yemek siparişi'' dir.Bunun için yemeksiparisi.com.tr beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacaktır.Restoran üyeliği için,buraya tıklayın! online pazarlama fikirlerinin ardından şimdi de biraz işletmenizin satışlarını arttırmak için,işletmenizde neler yapılabileceğinden bahsedelim...

Restoran endüstrisinde, kar marjınızı artırmak için denenmiş  yeni yöntemler.

Yeni müşteriler getirmek ya da mevcut müşterilerinize daha fazla harcama yaptırmak istiyorsanız, bu rehber size  karlı bir restoran işletmesi için neler yapabileceğiniz konusunda fikir verecektir.Özel etkinlikler için mekanınızı kiralamaya, mevsimlik bir menü sunmaya kadar, başarılı bir restoranı çalıştırmak için kullanabileceğiniz çok sayıda strateji burda.

Geniş Menü Seçeneği Sunun

Bir lider pazar araştırması şirketi, yemek siparişi davranışını anlamak için 5.000 tüketici üzerinde bir araştırma yaptıklarında, tüketicilerin geniş menülü yiyecekleri hem daha ekonomik hemde daha kolay sipariş verildiği için seçildiğini gördüler.

Büyük Tabağın Yanına Bir de Küçük Tabak Ekleyin

Her keseye uygun porsiyonlar sunmak satışlarınızı olumlu yönde etkileyecektir.Yapılan bir araştırmada küçük porsiyonlu yemeklerin,büyüğe oranla daha çok satıldığı yönde,bu durum konum,kültür,ülke ve şehre göre değişiklik gösterebilir fakat küçük porsiyonlu yemek menülerinin daha çok tercih edilme sebebi hem ekonomik olması hemde pratik olmasından kaynaklıdır.

Ayrıca,müşteriler daha küçük sayıda yiyecek ya da seçenek arasından seçim yapmayı düşünebilir- aperitif olarak yenilebilir ya da paylaşılabilir şeyler daha çok tercih edilir.Bir diğer yabancı araştırma şirketine göre,normal yemek saatleri içinde müşterilerin çoğu minik menüler seçmekteydi.

Happy Hours -İndirim Saatleri & Günleri Düzenleyin

Ulusal Restoranlar Birliği'ne göre,belirli saatler yada günlerde yapılan indirim kampanyaları yalnızca insanların harcama alışkanlıklarını değiştirmedi; beslenme alışkanlıklarını değiştirerek daha küçük yemekler ve indirimli seçenekler seçmeye yönlendirdi.Bu restoranların indirim saatleri olduğu zamanlarda, en çok tercih edilen yemekler ve geleneksel olmayan yemeklerin popülerliğinde artışa neden oldu.

Müşterileri çekmek için sadece içki veya içecek düşünüyorsanız,tekrar düşünün.

Bir araştırmada son Akşam Yemeği ve Gece Tüketici Eğilimi Raporuna göre, tüketicileri bir restorana çeken şey sorulduğunda, ankete katılanların yüzde 61'i mevcut yiyecek türü olduğunu söyledi yüzde 55'i yiyecek ve içecekleri bu indirimli saatlerde çok önemli gördüklerini söyledi.Tüketicilerin yüzde 37'si, atıştırmalık tanımını daha geniş bir yelpazede gördüklerini belirtirken, yüzde 62'si atıştırmalıkların genellikle bir dürtü ile onları satın almaya ittiğini itiraf etti.

İndirim saati sunacaksanız, indirimli içeceklerin yanı sıra atıştırmalıklarında düşünülmesi iyi bir fikir olabilir. Yapılan bir diğer araştırmada müşterilerin %85'i indirimli saatlerde restoranı daha çok ziyaret etmek istediklerini söyledi.

Her restoran benzersiz olduğu için kendi araştırmanızı yaptığınızdan emin olun. "İndirim Saatleri", müşterilerinizin için en çok beğenilen yiyecek türlerini, istedikleri içecekler ve  yemeklerdeki indirim miktarını sunmak için en iyi saatleri bulmanız gerekir.

 

 

 

 


Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol