Yemek Satış Siteleri

Yemek Satış Siteleri

Yemek Satış Siteleri - yemeksiparisi.com.tr

Restoran ve işletme satışlarınızı arttırmanın en iyi yolu,online pazara giriş yapmaktır.E-ticaret hacmi  2016’da  yüzde 32 büyüyerek 17.5 milyar TL’ye ulaştmıştır ve bu büyümenin 2017-2018-2019 yılına kadar,35 milyar tl seviyesine gelmesi düşünülmekte dir.Grafikler her geçen gün yukarı doğru yükselse de,halen bir çok işletme sanal pazarın gücünü anlamış değildir.

Yemek Sitelerine Restoran Ekleme

Günümüzde bir çok yemek satışı hizmeti veren web siteleri mevcut fakat bunlarda en avantajlısı yemeksiparisi.com.tr diyebiliriz.

Neden Yemesiparisi.com.tr ?

Daha çok android ve ios platformlara odaklanan bu site,işletmenizi sadece web'de değil mobil dünyada da tanınmasını sağlayacak.Son teknoloji ürünü olan bu mobil uygulamlar sayesinde,hem restoran sahipleri,hem kuyeleriniz hemde müşterileriniz  tüm işlemlerini akıllı cihazlarından yapacak.İşte bu bağlamda yemek satışı yapmak isteyen binlerce restorana yeni fırsatlar veren yemeksiparisi sizleri kendi kanalına üye olmaya davet ediyor.

Yemek Satış Sitesinin Avantajları

1.Tüm menülerinizi online olarak satışa sunabilirsiniz,sisteme girilen bu yemek menüleri hem iphone hem android hemde tüm tabletlerden mobil program sayesinde anında görüntülenir..Ayrıca google play uygulamalarında 2. sırada gelen yemek sipariş uygulaması,en çok indirilen uygulamalar arasındadır.


 


Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol