24 Saat Yemek Siparişi
24 Saat Yemek Siparişi

24 Saat Yemek Siparişi

Neden Yemek Siparişi 24 ?

Yemek siparişi 24 sayesinde 2 farklı mobil platformda yemek satışı yapmak çok kolay.Gelişmiş 3 farklı mobil uygulama sayesinde tüm işlemler senkronize şekilde başarıya ulaşır ve 7/24 hem yemek siparişi verilir hemde yemek satışı gerçekleşir.

Yemek Siparişi 24 Mobil Uygulamaları

Müşteri sipariş uygulaması,restoran sipariş yönetim uygulaması ve kurye yönetim uygulaması ile her işlem kontrol altına alınır ve anlık olarak takip edilir.Müşteri sipariş uygulaması ile verilen tüm siparişler,restoran sahibi tarafından mobil cihazlardan yönetilir,sipariş detaylarını tek tıkla kurye'ye bildirilir ve kurye,kurye yönetim panelinden anlık olarak takip edilir.Örneğin: Hangi kurye nerede,görevi başarıyla tamamladı mı ?Bu üç mobil uygulama senkronize şekilde birbirleriyle uyum içinde çalışır.Müşteri siparişi verdiği andan itibaren,kuryenin kaç dakika içersinde siparişi kendine ulaştıracağını mobil uygulama'dan görüntüleyebilir.

Yemek Sipariş 24 Genel Bilgiler

Yemek siparişi 24 komisyon oranıları şu an için sitemizde aktif değildir.Bu yıl  tanıtım amaçlı olarak üyelerimizden her hangi bir komisyon talep etmemekteyiz.Amacımız siz değerli müşterilerimize ve Restoran sahiplerine en uygun koşullarda hizmet vermektir.İlerleyen dönemlerde yüksek komisyon oranları söz konusu olamayacaktır. 

Yemek sipariş sitesinde üye işyeri olmak için,buraya tıklayın!  ardıdan sizden istenilen bilgileri sisteme girin ve yemek satışına başlayın.

Restoran Üyelik Ücretleri

Planlanan yemek siparişi 24 restoran üyelik ücretleri yıllık abonelik şeklinde olacaktır.Bu tarz bir sistemin satıcılara maliyeti oldukça düşük olacaktır.

Yemek Siparişi 24 Çalışma Şartları

Yemek siparişi 24  işyeri üyelik başvurusunu tamamladıktan sonra,site ve mobil uygulamalarımızı kullanarak,yemek satışına başlayabilirsiniz.Sistemin nasıl çalıştığını öğrenmek istiyorsanız,buraya tıklayın!

Dine in Nedir

Dine in daha çok yurt dışında bilinen bir sistemdir.Özel bir gün düşünün veya kalabalık bir misafir topluluğu,dışarıda yemek yemek istiyorlar.Yemek siparişi 24 bu alanda size değerli restoran sahiplerini de yanlız bırakmadı.Gelişmiş sistemimiz sayesinde online masa rezervasyonu alabilir,kaç kişilik yer kaldığını anlık oalrak müşterilerinize aktarabilirsiniz.Türkiye'nin ilk dine in restoran sistemine kayıt olmak için buraya tıklatın!


Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol