Lahmacun Siparişi

Lahmacun Siparişi

En kolay online lahmacun siparişi için www.yemeksiparisi.com.tr web sitesini tercih edebilir, siparişlerinizi en uygun fiyatlarla online verebilirsiniz. Türkiye’nin online lahmacun sipariş sitesi olan www.yemeksiparisi.com.tr   web sitesinin ana sayfasında yer alan arama butonu ile bulunduğunuz bölgeye en yakın lahmacun satışı sunan restoranları listeleyebilirsiniz. Sistemin sunduğu onlarca restoran seçeneği arasından tercih ettiğiniz lahmacun menüsünü, tahmini teslimat süresini ve bulunduğunuz bölgeye olan uzaklığını değerlendirerek dilediğiniz restoran seçimini rahatça yapabilirsiniz. 


Listelenen lahmacun çeşitleri arasından online sipariş vermek istediğiniz restoranı seçerek ‘ Sipariş Ver ‘ butonuna tıkladığınızda restoranların online satışa sunduğu tüm lahmacun çeşitlerini ve lahmacun fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. Lahmacun çeşitleri arasından online satın almak istediğiniz her ürünün karşısında bulunan artı ( + ) işaretine tıkladığınızda yemeğinizi alışveriş sepetinize gönderirsiniz.


Teslimat seçenekleri arasında bulunan adrese teslim butonu ile lahmacunlarınızı ücretsiz teslimat imkanından faydalanarak online siparişlerinizi dilediğiniz adrese talep edebilirsiniz. Yâda sistemde bulunan mağazadan alacağım seçeneğini kullanarak, yiyeceğinizi kendinizde gidip yerinden teslim alabilirsiniz. Teslimat seçeneklerinde bulunan diğer butona ise yiyeceğinizin teslim edilmesini istediğiniz tarihi girebilir yada anında teslimat seçeneğini kullanarak online siparişinizin en hızlı şekilde teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.
Restoranların online satışa sunduğu ürünler hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz restoran sayfasında bulunan Menü, Çalışma Saatleri, Yorumlar, Harita, Masa Ayırt, Resimler ve Bilgi butonlarından restoran hakkında birçok detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


Lahmacun seçimlerinizi yaptıktan ve alışverişinizi tamamladıktan sonra, son olarak kasaya git butonunu tıklayıp online siparişinizin ödemesini en güvenli şekilde yaparak, yemeğinizi beklemeye başlayabilirsiniz. Sitemizde kredi kartı ile ödeme seçeneği dışında, kapıda ödeme seçeneği de vardır. Kredi kartı kullanmayan veya kullanmak istemeyen müşterilerimiz  kapıda ödeme seçeneğini tercih ederek yemek siparişi teslim edildiğinde nakit ödeme de yapabilirler.
Yukarıda bahsettiğimiz restoranlar üzerinden seçim yapabilmenin dışında, sitemizden istediğiniz lahmacun çeşidinin hangi restoranlarda olduğunu listeleyebilir ve lahmacun çeşidine göre  seçimi yapıp, online sipariş verebilirsiniz.


Online siparişinizi en kolay şekilde verebilmeniz için sitemizde bulunan lahmacun çeşitleri; özel lahmacunları, acılı lahmacunlar, acısızın lahmacunlar, fındık lahmacun, başlıklarıyla, kategorilere ayrılmıştır.


Sitemizin ana sayfasında bulunan seçilmiş restoranları listemiz müşterilerimize kolaylık sağlamak amacıyla sürekli güncellenir ve belirli kriterlere sahip restoranlar bu listemizde yer alabilir. Dilerseniz online yemek siparişinizi kalitesini ispatlamış bu restoranlardan güvenle verebilirsiniz.
Bulunduğunuz her yerden online yemek siparişi vermek isterseniz, mobil uygulamamızı cep telefonunuza indirebilirsiniz. Böylece her nerede olursanız olun, dilediğiniz yemek çeşidini çevrenizde bulunan restoranlardan en kolay şekilde satın alabilirsiniz.


Sistemimize kayıtlı onlarca restorandan ‘ Masa Ayırt ’ butonunu kullanarak en kolay şekilde rezervasyon yaptırabilirsiniz. 
Sitemiz müşterilerimize kolaylık sunmak ve müşteri memnuniyeti en üst seviyede tutmak için her daim gelişim içindedir. Sizlerde bizi tercih ederek en lezzetli yemekleri, en uygun fiyatlar ve ücretsiz teslimat imkanı ile online satın alabilirsiniz.
 


Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol