En Büyük Yemek Sipariş Siteleri
En Büyük Yemek Sipariş Siteleri

En Büyük Yemek Sipariş Siteleri

Yemek sipariş siteleri adı altında bu aramayı yaptınız,belki yemek siparişi vermek istiyorsunuz yada Restoranınızı bir yemek sipariş sitelsine kayıt etmek istiyorsunuz.Ozaman doğru adrestesiniz.

Peki sizce hangi yemek sitesi Restoranınız için daha ekonomik ?

Bu konuya sizin için cevap arayacağız.Bir yemek sitesi düşünün,her türlü mobil uygulaması olan ve her 0 komisyon alan! Bu Nasıl olurdu ? Evet yüksek komisyonlardan sıkıldıysanız ve bu işletmenizi ekonomik yönde etkiliyorsan,yemeksiparisin.com'u denemeye ne dersiniz ?  0 komisyon,3 çeşit mobil uygulama,Satıcı,Müşteri ve Kurye yönetim mobil uygulamaları ile hızınıza hız katacaksınız.

Neden Yemek Sipariş Uygulamaları

Günümüzde bir çok yemek siparişi cep telefonları kullanılarak verilmekte.Restoranınızı en popüler yemek sipariş uygulamasında yayınlamak istiyorsanız www.yemeksiparisin.com'a giriş yapın ve restoran üyeliğinizi tamamlayın.Google play store da yemek siparişi kelimeleri adı altında arama yapıldığında,ilk sayfadan mobil uygulamamıza ulaşabilirsiniz.

Kurye Takip Uygulaması Ne işe Yarar?

Teslimat gerektiren siparişlerde ,kuryelerinizi harita üzerdinden online takip edebilir,çalışanlarınız arasında iş bölümü oluşturabilir,belirli bir görevi istediğiniz kuryenize atayabilir,onları bu siparişler hakkında hem sesli hemde görüntülü olarak haberdar edebilirsiniz.Kurye paneline giriş yapmak istiyorsanız,önce yemeksiparisi.com üzerinden satıcı hesabına sahip olmalısınız.

Restoran Üyeliği İçin Tıklayın!

Kurye Takip Yönetim Paneli Tıklayın!

Müşteri Yemek Sipariş Uygulaması Özellikleri

Teknolojinin her olasılığı kullanılarak sizler için hazır hale getirilmiş yemek sipariş uygulaması ile,müşteriler sipariş verdikleri andan itibaren,kuryeleri harita üzerinden online takip edebilir ve yemek siparişinin anlık konumunu harita üzerinden görüntüleyebilir.

Müşteri Uygulamasını indirmek için iconlara tıklayın!

Restoran Kayıt İşlemi

İşletme sahibisiniz ve siteye kayıt olmaya karar verdiniz,hesabınızı oluşturduktan sonra,işletme yönetim panelinden satışa sunacağınız ürün bilgilerini girmelisiniz.Yukardan aşağıya doğru yönetici hesap menüsünü takip ettiğinizde,ürünleri stışa sunmanın oldukça basit olduğunu göreceksiniz.

 


Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol