Online Tatlı Siparişi Nasıl Verilir?

Online Tatlı Siparişi Nasıl Verilir?

Online Tatlı Siparişi Nasıl Verilir?

En kolay online tatlı siparişi için www.yemeksiparisi.com.tr web sitesini tercih edebilir, siparişlerinizi en uygun fiyatlarla online verebilirsiniz. Türkiye’nin ilk online tatlı sipariş sitesi olan www.evetatlisipariş.com web sitesinin ana sayfasında yer alan arama butonu ile bulunduğunuz bölgeye en yakın tatlıcıları listeleyebilirsiniz. Sistemin sunduğu onlarca tatlıcı seçeneği arasından tercih ettiğiniz tatlıcının menüsünü, tahmini teslimat süresini ve bulunduğunuz bölgeye olan uzaklığını değerlendirerek dilediğiniz tatlıcının seçimini rahatça yapabilirsiniz.

Listelenen tatlıcılar arasından online sipariş vermek istediğiniz tatlıcıyı seçerek ‘ Sipariş Ver ‘ butonuna tıkladığınızda tatlıcının online satışa sunduğu tüm tatlı çeşitlerini ve tatlı fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. Tatlı çeşitleri arasından online satın almak istediğiniz her ürünün karşısında bulunan artı ( + ) işaretine tıkladığınızda tatlınızı alışveriş sepetinize gönderirsiniz.

Teslimat seçenekleri arasında bulunan adrese teslim butonu ile tatlıcılarımızın ücretsiz teslimat imkanından faydalanarak online siparişlerinizi dilediğiniz adrese talep edebilirsiniz. Yâda sistemde bulunan mağazadan alacağım seçeneğini kullanarak, tatlınızı kendinizde gidip yerinden teslim alabilirsiniz. Teslimat seçeneklerinde bulunan diğer butona ise tatlınızın teslim edilmesini istediğiniz tarihi girebilir yada anında teslimat seçeneğini kullanarak online siparişinizin en hızlı şekilde teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Tatlıcı ve tatlıcının online satışa sunduğu ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz tatlıcının sayfasında bulunan Menü, Çalışma Saatleri, Yorumlar, Harita, Masa Ayırt, Resimler ve Bilgi butonlarından tatlıcı hakkında birçok detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Tatlı seçimlerinizi yaptıktan ve alışverişinizi tamamladıktan sonra son olarak kasaya git butonunu tıklayıp online siparişinizin ödemesini en güvenli şekilde yaparak, tatlınızı beklemeye başlayabilirsiniz. Sitemizde kredi kartı ile ödeme seçeneği dışında, kapıda ödeme seçeneği de vardır. Kredi kartı kullanmayan veya kullanmak istemeyen müşterilerimiz kapıda ödeme seçeneğini tercih ederek tatlı siparişi teslim edildiğinde nakit ödeme de yapabilirler.

Yukarıda bahsettiğimiz tatlıcılar üzerinden seçim yapabilmenin dışında, sitemizden istediğiniz tatlı çeşidinin hangi tatlıcılarda olduğunu listeleyebilir ve tatlı çeşidine göre tatlıcı seçimi yapıp, online sipariş verebilirsiniz.

Online siparişinizi en kolay şekilde verebilmeniz için sitemizde bulunan tatlı çeşitleri; özel tatlılar, Antep tatlıları, Osmanlı tatlıları, sütlü tatlılar, pasta çeşitleri, unlu mamuller, çikolatalar, dondurmalar, özel pastalar, wafflelar, dünya tatlıları ve doğum günü pastaları başlıklarıyla, kategorilere ayrılmıştır.

Sitemizin ana sayfasında bulunan seçilmiş tatlıcılar listemiz müşterilerimize kolaylık sağlamak amacıyla sürekli güncellenir ve belirli kriterlere sahip tatlıcılar bu listemizde yer alabilir. Dilerseniz online tatlı siparişinizi kalitesini ispatlamış bu tatlıcılardan güvenle verebilirsiniz.

Bulunduğunuz her yerden online tatlı siparişi vermek isterseniz, mobil uygulamamızı cep telefonunuza indirebilirsiniz. Böylece her nerede olursanız olun, dilediğiniz tatlı çeşidini çevrenizde bulunan tatlıcılardan en kolay şekilde satın alabilirsiniz.

Sistemimize kayıtlı onlarca tatlıcıdan ‘ Masa Ayırt ’ butonunu kullanarak en kolay şekilde rezervasyon yaptırabilirsiniz. Sitemiz üzerinden tatlıcılara yapılan rezervasyon işlemlerinde, müşterilerimize dönem dönem çeşitli kampanyalar ve indirimli fiyatlar gibi çeşitli imkânlarda sunulmaktadır.

Sitemiz müşterilerimize kolaylık sunmak ve müşteri memnuniyeti en üst seviyede tutmak için her daim gelişim içindedir. Sizlerde bizi tercih ederek en lezzetli tatlıları, en uygun fiyatlar ve ücretsiz teslimat imkanı ile online satın alabilirsiniz.


Yemek Siparişi Üye İşyeri Ol